Blog

ZICLA nominada en la categoria “Empren” dels Premis Talent.

11 jul., 2019 | Opinió | 0 comments

El passat 3 de juliol es va celebrar al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, la 5a edició dels Premis Talent, en els quals ZICLA va ser una de les empreses nominades en la categoria Empren.

Els Premis Talent Barcelona / Catalunya.

premis talentEls premis Talent són convocats cada any des del 2014 per la Welcome Talent Society. És una iniciativa a manera de plataforma per descobrir i donar a conèixer nous talent en àmbits molt diversos, i al mateix temps reconèixer a personalitats, institucions i empreses consolidades que s’hagin destacat per aportar talent a la societat catalana.

El premi compta amb quatre categories Crea, Empren, Transmet i Honor i com ja hem esmentat, Zicla va ser nominada en la categoria Empren, la categoria per als projectes que ja han sortit al mercat i que han destacat al llarg de l’últim any.

Aquest any el guanyador d’aquesta categoria ha estat Popsicase, amb una funda per als telèfons mòbils fabricada a Barcelona a partir de les xarxes de pesca recuperades a la Mediterrània.

L’associació Welcome Talent Society.

És una jove associació creada el 2018 que agrupa professionals de diversos àmbits amb la idea de fomentar i difondre el talent català.

Té sis clars objectius:

  • Fomentar el talent de les marques de Catalunya i Barcelona per millorar la seva imatge.
  • Identificar, fomentar i promocionar a persones que contribueixen amb el seu talent a millorar aquestes marques.
  • Atraure joves talents, personalitats ja consolidades i amb talent reconegut, entitats i empreses que s’identifiquen amb el foment del talent i de les marques de Barcelona i Catalunya, com a associats a la Welcome Talent Society.
  • Fomentar la cooperació entre els socis per poder desenvolupar tots els projectes que potenciïn els objectius esmentat anteriorment.
  • Captar recursos per organitzar i atorgar premis i beques mitjançant iniciatives com els Premis Talent de Barcelona, ​​les exposicions sobre talent dels catalans, fòrums de debat i d’altres que es puguin anar incorporant al projecte per a la detecció de talent.
  • Promoure, donar suport i captar fons per a les entitats que lluiten contra malalties des de Catalunya i d’altres amb transcendència social.

 

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE ZICLA
Finalitats: Publicar el vostre comentari al blog de la pàgina web. Drets: Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment, igual com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, a info@zicla.com. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de privacitat.